Trænings-programmer

Her får du muligheden for, at TRÆNE med DIG selv men have Team Amby med på mobilen. 

ALLE øvelser er nøje beskrevet og programmet er MOBILT-VENLIGE og passer til alle smartphones. Bliver du i tvivl om en øvelse, kan du klikke på YouTube linket under "beskrivelsen" i programmet og se hvordan Team Amby viser øvelsen professionelt frem.

FULLBODY programmet er 2 programmer i 1 - A&B

Uge 1: Mandag A - Onsdag B - Fredag A

Uge 2: Mandag B - Onsdag A - Fredag B osv.

MAVEPROGARMMET kombineres med FULLBODY og giver dit alt i alt VERDENSKLASSES træning. Alle øvelser passer til alle træningscentre i Danmark - med garanti.

Skriv til os på Facebook og få DINE programmer mailet

https://www.facebook.com/teamambyfitness/

Lær at løbe 5 km.

PDF program

Her bliver du guidet igennem 10 ugers løbetræning i et tempo, hvor ALLE kan være med. 

Programmet er designet til du 3 gange om ugen skal ud og røre dig. Programmet kan også sagtens bruges indendørs på et løbebånd. Mange af Team Amby's kunder har været igennem OG gennemført programmet. Skal du være den næste? Så skriv til os på vores Facebook side.

www.facebook.com/teamambyfitness/ 

249.-

Personlig KOSTPLAN

Kalorietalt og tilpasset din hverdag

Team Amby Fitness KOSTPLANEN er til dig, der ønsker at få sat kosten på rette vej (igen). Planen bliver lavet til DIG og designet efter dine ønsker og vi tilpasser den din hverdag. 

Planen er til "alle" og alle kan leve med vores planer både, som familie men også hvis du lever alene eller i en travl hverdag. Du kommer ikke til at læse om"hvidfisk og ris" morgen middag og aften. Du vil blive foreslået rigtig mad. Sammen med KOSTPLANEN sender vi dig og en masse mad-alternativer, som giver dig inspiration til diverse retter fra morgen til aften.

Pris pr. kostplan 500.-